• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قرابیه آجیلی + نکات کلیدی

    طرز تهیه قرابیه آجیلی

    آموزش درست کردن و طرز تهیه قرابیه آجیلی :

    مواد لازم:

    • ارد قنادي ٤ ليوان
    • بكينگ پودر ١ ق م
    • وانيل ١/٢ ق م
    • تخم مرغ متوسط ١ عدد
    • پودر قند ١ ليوان
    • نشاسته ذرت ١/٢ ليوان
    • كشمش خرد شده،گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان
    • كره گياهي ٢٠٠ گرم
    • روغن مايع ١/٢ ليوان

    طرز تهیه قرابیه آجیلی :

    كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين


    تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه،


    حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه.
    بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد

    طرز تهیه قرابیه آجیلی

    About The Author