دستور پخت و طرز تهیه شامی پوکه:
مواد مورد نیاز:
- گوشت: ۵۰۰ گرم
- لپه: ۳ لیوان
- سبزی معطر: شامل ترخون، مرزه و جعفری
- نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
- پیاز: یک عدد
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه شامی پوکه :
ابتدا لپه و گوشت را بپزید و سپس دو تا سهبار آنها را چرخ کنید.
سبزیجات معطر را هم ریز خرد کرده و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و همراه زردچوبه و نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
روغن را در ماهی تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. از مواد شامی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و کف دست آن را صاف و گرد کنید و وسط آن را هم با انگشت سوراخ ایجاد کرده تا هنگام سرخشدن مغز پخت شود .
این شامی زیاد روغن مصرف نمیکند. ترجیحا با روغن زیتون و روی حرارت بسیار ملایم آن را سرخ و در ظرف مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخار پز و چند برش لیمو ترش، تزئین نمایید.
راستی حتما حتما این آموزش رو ذخیره کن تا بتونی برای خونواده درستش کنی و با هم دیگه کلی لحظات خوب بسازین
نوش جان