طرز تهیه باسلوق ژله ای انار:
مواد لازم:
- پودر ژله ی انار ۱ بسته
- شکر ۲/۳ لیوان
- نشاسته گل ۱/۲ لیوان
- آب سرد ۱و ۱/۲ لیوان
- گلاب ۳ قاشق غذاخوری
- روغن ۱/۳ لیوان
- پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه باسلوق ژله ای انار:
ابتدا نشاسته گل رو به همراه اب سرد و شکر و پودر ژله میریزیم داخل قابلمه و با ویسک خوب مخلوط میکنیم تا دونه های نشاسته توی آب کاملا حل بشه. بعد میزاریمش روی حرارت ملایم و مداااااام همش میزنیم.
دقت کنین که باید حرارت ملایم و زمان طولانی باشه تا نشاسته پخته شه و بوی خامی نده.
کمی که غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و مدام همش میزنیم و لحظه ای ازش غافل نشین. وقتی که تقریبا داشت سفت میشد(حدود یک ربع بعد) روغن رو ریخته و به هم زدن ادامه میدیم تا مثل حلوا که وسط ظرف جمع میشه مواد باسلوق هم جمع بشه.
حالا حرارت رو خاموش میکنیم و باسلوق رو توی ظرف دیگه ای انتقال میدیم و اجازه میدیم خنک بشه و بتونیم با دست بهش فرم بدیم و نهایتا هم توی پودر نارگیل بغلتونید و تمام
به همین راحتی یه خوشمزه ی یلدایی دارین
درست کنین و کنار خانوادتون تو بلند ترین شب سال نوش جونتون کنین