• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باسلوق ژله ای انار : باسلوق یلدایی

    طرز تهیه باسلوق ژله ای

    طرز تهیه باسلوق ژله ای انار:

    مواد لازم:

    • پودر ژله ی انار ۱ بسته
    • شکر ۲/۳ لیوان
    • نشاسته گل ۱/۲ لیوان
    • آب سرد ۱و ۱/۲ لیوان
    • گلاب ۳ قاشق غذاخوری
    • روغن ۱/۳ لیوان
    • پودر نارگیل به مقدار لازم

    طرز تهیه باسلوق ژله ای انار:

    ابتدا نشاسته گل رو به همراه اب سرد و شکر و پودر ژله میریزیم داخل قابلمه و با ویسک خوب مخلوط میکنیم تا دونه های نشاسته توی آب کاملا حل بشه. بعد میزاریمش روی حرارت ملایم و مداااااام همش میزنیم.
    دقت کنین که باید حرارت ملایم و زمان طولانی باشه تا نشاسته پخته شه و بوی خامی نده.


    کمی که غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و مدام همش میزنیم و لحظه ای ازش غافل نشین. وقتی که تقریبا داشت سفت میشد(حدود یک ربع بعد) روغن رو ریخته و به هم زدن ادامه میدیم تا مثل حلوا که وسط ظرف جمع میشه مواد باسلوق هم جمع بشه.


    حالا حرارت رو خاموش میکنیم و باسلوق رو توی ظرف دیگه ای انتقال میدیم و اجازه میدیم خنک بشه و بتونیم با دست بهش فرم بدیم و نهایتا هم توی پودر نارگیل بغلتونید و تمام
    به همین راحتی یه خوشمزه ی یلدایی دارین
    درست کنین و کنار خانوادتون تو بلند ترین شب سال نوش جونتون کنین

    طرز تهیه باسلوق ژله ای

    About The Author