رسپی کیک باقلوا:
- تخم مرغ ۴ عدد درشت
- آرد قنادی ۲ و نیم پیمانه
- پودر بادام ۱/۲ پیمانه
- شیر ۲/۳ پیمانه
- ماست شیرین و سفت ۲/۳ پیمانه
- روغن مایع ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱ ق چ
- پودر هل ۱ ق چ
- زغفران دم کرده غلیظ مقداری
برای شهد کیک باقلوا:
- شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۲/۳ پیمانه
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- ابلیموی تاره ۱ ق غ
رسپی کیک باقلوا :
خوب ابتدا مواد شهد رو همه رو بجز آب لیمو باهم مخلوط و بزارید روی حرارت ملایم یک ربع بجوشه و بعد ابلیمو بزنید و خاموشش کنین.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با هم با دور تند همزن ده دقیقه بزنید. بعد روغن و ماست و شیر وزعفرون رو ریخته و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.
ارد و بکینگ پودر و پودر هل رو که سه بار الک کردیم رو به همراه پودر بادام به ملات کیک اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم.
و نتایتا ملات کیک رو توی قالب ریخته و توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ برای ۴۰ دقیقه میپزیم.
بعد از اینکه کیک خنک شد شهد خنک شده رو روش میدیم و یک ساعت تو همون قالب بهش اجازه استراحت میدیم و تمام