رسپی دسر کدو حلوایی خامه ای:
سلام دوستای خوبم
روز ابان ماهیتون بخیر باشه
بهتون قول دسری نرم و خوش طعم رو با کدوحلوایی داده بودم و سر قولم موندم
بفرمایید اینم دسر خامه ای کدوییمون
- کدوحلوایی پخته ۴۰۰ گرم
- شیر پر چرب ۳ لیوان
- پودر ژلاتین ۳ ق غ
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- شکر ۱ لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق س
- پودر دارچین نوک قاشق چ
- گردو پودر شده ۱/۳ لیوان
- گلاب ۵ ق س
رسپی دسر کدو حلوایی :
کدو حلوایی پخته شده رو به همراه پودر گردو و گلاب و دارچین داخل میکر پوره میکنیم و میزاریم کنار.
ژلاتین رو روی ۱/۴ پیمانه اب سرد میریزیم و میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا شفاف بشه.
شیر و شکر و خامه رو توی ظرفی روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه (نیاز به جوشیدن نیست)
ژلاتین شفاف و زعفران رو به مخلوط شیر اضافه میکنیم و زمانیکه کمی از حرارت افتاد با پوره کدو حلواییمون مخلوط میکنیم.
۲ پالس دیگه میزنیم و تمام
قالب رو با خیلی کم روغن چرب میکنیم و دسر رو توش میریزیم و برای ۴ ساعت یا یک شب میزاریم توی یخچال.
نهایتا هم با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزئینش کردم