• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی دسر کدو حلوایی : طرز تهیه و نکات کلیدی

    رسپی دسر کدو حلوایی

    رسپی دسر کدو حلوایی خامه ای:

    سلام دوستای خوبم
    روز ابان ماهیتون بخیر باشه
    بهتون قول دسری نرم و خوش طعم رو با کدوحلوایی داده بودم و سر قولم موندم
    بفرمایید اینم دسر خامه ای کدوییمون

    • کدوحلوایی پخته ۴۰۰ گرم
    • شیر پر چرب ۳ لیوان
    • پودر ژلاتین ۳ ق غ
    • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
    • شکر ۱ لیوان
    • زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق س
    • پودر دارچین نوک قاشق چ
    • گردو پودر شده ۱/۳ لیوان
    • گلاب ۵ ق س

    رسپی دسر کدو حلوایی :

    کدو حلوایی پخته شده رو به همراه پودر گردو و گلاب و دارچین داخل میکر پوره میکنیم و میزاریم کنار.
    ژلاتین رو روی ۱/۴ پیمانه اب سرد میریزیم و میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا شفاف بشه.
    شیر و شکر و خامه رو توی ظرفی روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه (نیاز به جوشیدن نیست)


    ژلاتین شفاف و زعفران رو به مخلوط شیر اضافه میکنیم و زمانیکه کمی از حرارت افتاد با پوره کدو حلواییمون مخلوط میکنیم.
    ۲ پالس دیگه میزنیم و تمام
    قالب رو با خیلی کم روغن چرب میکنیم و دسر رو توش میریزیم و برای ۴ ساعت یا یک شب میزاریم توی یخچال.
    نهایتا هم با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزئینش کردم

    رسپی دسر کدو حلوایی

    About The Author