دستور پخت بادمجان شکم پر گیلانی :
- بادمجون قلمی ۵ عدد
- گردو پودر شده ۳ ق سوپخوری
- پیاز متوسط ۱ عدد
- رب انار ۲ قاشق سر پر
- سبزی خشک محلیشمال(چوچاق و خالیواش) جمعا ۳ قاشق
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- نمک و فلفل سیلاه و زردچوبه به مقدار کافی
- روغن زیتون کمی
طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی :
خوب ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید ولی کلاهکشون رو نبرید.
یه شکاف کوچیک از بالا تا پایین شکم بادجون بزنید و توی زوغن سرخش کنید.
حالا تو همون تابه پیاز رو نگینی کنید و تفت بدین، سبک که شد گردو و سبزی ها و رب انار و ادویه ها و نمک رو اضافه کنین و مخلوط کنید.
۱ دقیقه تفت بخوره کافیه چون رب انار تلخ میشه زیاد تر بمونه.
حالا ۲/۳ از مواد رو از تابه درمیاریم و توی یه کاسه میریزیم.
روی مابقی مواد توی ماهیتابه دوتا لیوان سر خالی اب میریزیم و میزاریم جوش بیاد.
تو این فاصله هم شکم بادمجون ها رو با موادی که اماده کردیم پر مسکنیم و بعد بادمجون هارو کنار هم تپی تابه میچینیم.(تنگ هم بزارید که وا نرن)
گوجه ها رو هم نصف کرده اطراف بادمجون ها رو باهاش پر کنید.
در ماهیتابه رو بزارین و حرارتش رو متوسط کنید.
بهش اجازه بدین تا برنجتون دم میکشه اونم بپزه و ابش رو بکشه و جا بیافته.
روی برنجتون هم که داره دم میکشه زعفرون دم کرده بدین تا یه برنج زعفرونی خوشگل و خوشمزه داشته باشین( توصیه میکنم تو برنجتون حتما برنج دودی بزنین، معرکش میکنه)