• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیر برنج خامه ای : طرز تهیه و نکات کلیدی

    شیر برنج خامه ای

    آموزش درست کردن شیر برنج خامه ای:

    طرز تهیه شیر برنج خامه ای :

    ۱ پیمانه برنج نیم دون رو شسته و با چند تا دونه هل که پوستشو کمی شکستیم برای ۳ تا ۴ ساعت خیس میکنیم.
    برنج خیس خورده رو با چهارتا لیوان آب میزاریم روی حرارت جوش که اومد زیرش رو کم می کنیم و نوک ق چ وانیل میریزیم و اجازه میدیم تا کاااملا بپزه و آبش کشیده بشه.


    بعد یه لیتر شیر رو به همراه ۱ ق چ پودر هل میریزیم داخلش و اجازه میدیم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه باز با هم بپزن و باید مدام هم بزنید تا ته نگیره.
    حالا ۲۵۰ گرم خامه صبحانه رو با یه ملاقه از شیر برنج تو یه ظرف دیگه مخلوط میکنیم و بعد همش رو میریزیم تو قابلمه(این کارو میکنیم که خامه نبره)


    یک و نیم پیمانه هم شکر میریزیم و اجازه میدیم حل بشه توش.
    زمانی که به غلظت مناسب رسید نصف پیمانه گلاب توش می ریزیم و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم.
    توی ظرف های سرو ریخته و با دارچین و پودر پسته و گل تزئینش می کنیم.


    درست کنید و برای افطار از خوردنش لذت ببرید و خاطره شیر برنج خوش طعم رو برای بچه هاتون به ارمغان بیارید
    تا سه روزم توی ظرف در دار تو یخچال موندگاری داره

    شیر برنج خامه ای

    About The Author

    محصولات جدید