• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کافی کیک : با روش آسان و حرفه ای

    طرز تهیه کافی کیک

    دستور پخت و طرز تهیه کافی کیک :

    • آرد قنادی ۲۷۰ گرم
    • نشاسته ذرت ۳۰ گرم
    • تخم مرغ درشت ۳ عدد
    • ساور کریم ۲۴۰ گرم
    • کره همدمای محیط ۷۰ گرم
    • شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
    • شکر قهوه ای لایت ۳۰ گرم
    • عصاره وانیل کمی
    • بکینگ پودر ۲ و ۱/۲ ق م
    • نمک ۱/۴ ق چ

    مواد میانی:

    • شکر قهوه ای لایت ۱۵۰ گرم
    • آرد ۳۰ گرم
    • دارچین ۲ ق چ

    مواد رویه:

    • شکر قهوه ای لایت ۱۰۰ گرم
    • کره سرد ۱۰۰ گرم
    • آرد ۱۵۰ گرم
    • دارچین ۲ ق چ
    • نمک ۱/۸ ق چ

    طرز تهیه کافی کیک:

    برای تهیه ابتدا مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
    مواد رویه رو هم با نوک انگشتان دست با هم مخلوط کنید تا بافت شن مانند پیدا کنه.
    حالا برای ملات کیک ارد و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
    کره و شکر رو با همزن بزنید چند دقیقه تا یکنواخت بشه، بعد تخم مرغ هارو دونه دونه با وانیل اضافه کنین و هر کدوم رو یک دقیقه با دور تند بزنید.


    ساور کریم رو به ملات کیک اضافه کرده و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
    حالا در دو مرحله مخلوط ارد رو بهش اضافه کنید و فولد کنید.
    ملات این کیک کمی سفت هست نسبت به کیک های دیگه.
    کف قالب مورد نظر رو کاغذ روغنی انداخته و نصفی از ملات کیک رو به کمک لیسک کف ظرف پهن میکنیم، حالا مواد میانی رو کاملا روی سطحش میریزیم و سپس باقی ملات کیک رو ریخته و صاف میکنیم و نهایتا هم رویه رو پخش میکنیم روی سطح کیک و صافش میکنیم.


    میزاریم توی فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتی گراد و اجازه میدیم تا برای ۵۰ تا۶۰ دقیقه بپزه.
    دما متغیره پس خودتون چک کنید
    این کیک بی نهایت بافت نرمی داره و اصلاااا گلوگیر نیست
    امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

    طرز تهیه کافی کیک

    About The Author