دستور پخت و طرز تهیه کافی کیک :
- آرد قنادی ۲۷۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- ساور کریم ۲۴۰ گرم
- کره همدمای محیط ۷۰ گرم
- شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
- شکر قهوه ای لایت ۳۰ گرم
- عصاره وانیل کمی
- بکینگ پودر ۲ و ۱/۲ ق م
- نمک ۱/۴ ق چ
مواد میانی:
- شکر قهوه ای لایت ۱۵۰ گرم
- آرد ۳۰ گرم
- دارچین ۲ ق چ
مواد رویه:
- شکر قهوه ای لایت ۱۰۰ گرم
- کره سرد ۱۰۰ گرم
- آرد ۱۵۰ گرم
- دارچین ۲ ق چ
- نمک ۱/۸ ق چ
طرز تهیه کافی کیک:
برای تهیه ابتدا مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
مواد رویه رو هم با نوک انگشتان دست با هم مخلوط کنید تا بافت شن مانند پیدا کنه.
حالا برای ملات کیک ارد و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
کره و شکر رو با همزن بزنید چند دقیقه تا یکنواخت بشه، بعد تخم مرغ هارو دونه دونه با وانیل اضافه کنین و هر کدوم رو یک دقیقه با دور تند بزنید.
ساور کریم رو به ملات کیک اضافه کرده و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
حالا در دو مرحله مخلوط ارد رو بهش اضافه کنید و فولد کنید.
ملات این کیک کمی سفت هست نسبت به کیک های دیگه.
کف قالب مورد نظر رو کاغذ روغنی انداخته و نصفی از ملات کیک رو به کمک لیسک کف ظرف پهن میکنیم، حالا مواد میانی رو کاملا روی سطحش میریزیم و سپس باقی ملات کیک رو ریخته و صاف میکنیم و نهایتا هم رویه رو پخش میکنیم روی سطح کیک و صافش میکنیم.
میزاریم توی فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتی گراد و اجازه میدیم تا برای ۵۰ تا۶۰ دقیقه بپزه.
دما متغیره پس خودتون چک کنید
این کیک بی نهایت بافت نرمی داره و اصلاااا گلوگیر نیست
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید