خواص و مزایای مصرف کندر در طب سنتی:
خواص و مزایای مصرف کندر در طب سنتی:
کندر نوعی صمغ است که از پوست درختی بومی مناطق بسیار گرم زمین به دست میآید. این صمغ شفاف، خواصی دارد که میشود با آن بعضی بیماریها را درمان کرد و به سلامتی بیشتر دست یافت؛ هر چند که طعم این صمغ معطر، کمی تلخ و گس باشد.
شیره کندر را معمولاً با اسپنددانه میجوشانند و مصرف میکنند. در روایت شیعه توصیه به مصرف کندر شدهاست و در عربی به آن صمغ معنوی میگویند.
میوه این گیاه را (که پوستهای چرب دارد و به اندازهٔ یک نخود است) خام میخورند. همچنین در فارس میوه آن را میکوبند و غذایی به نام آب بنه از آن بدست میآورند.