• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کبه برنج : غذای عربی خوشمزه با روش آسون

    طرز تهیه کبه برنج

    دستور پخت و طرز تهیه کبه برنج:

    طرز تهیه کبه برنج:

    مواد لازم:

    • برنج ۲ پیمانه
    • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    • نمک، زرد چوبه ، فلفل و ادویه به مقدار لازم
    • جعفری و گشنیز خرد شده ۳ ق غ

    روش تهیه:
    ابتدا برنج رو به صورت کته بپزید اما شفته ، یک ق غ زعفرون بهش بزنید هم خوشرنگ میشه هم خوش طعم، بعد از پخت ، با گوشت کوب لهش کنید و با دست خوب ورز بدید برنج رو تا به صورت خمیر بشه، پیاز رو نگینی سرخ کنید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید، رنگش که عوض شد ادویه و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید ، گشنیز و جعفری رو اضافه کنید .

    در صورت تمایل گردو و زرشک هم میتونید اضافه کنید ، گوشت که خوب سرخ شد ، ظرف رو از روی حرارت بردارید ، یه کاسه آب کنارتون باشه، به اندازه یه نارنگی از برنج رو بردارید و پهنش کنید و از مواد میانی بریزید داخلش و از دو طرف ببندید ، اگه به دستتون میچسبید دستتون رو نم دار کنید، نیم ساعت بزارید یخچال و یه ظرف ته گود برای سرخ کردن انتخاب کنید و روغن فراوون سرخ کنید .

    نوش جان

    طرز تهیه کبه برنج

    About The Author