• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت سس مارینارا با روش آسان مثل بیرون در خانه

    دستور پخت سس مارینارا

    طرز تهیه و دستور پخت سس مارینارا:

    مواد لازم:

    • گوجه فرنگی ۸ عدد
    • ریحان تازه خرد شده ۲ ق غ
    • سیر رنده شده ۴ حبه
    • ابلیمو تازه ۲ ق غ
    • اویشن ۱ ق غ
    • پیاز دو عدد
    • روغن زیتون ۲ ق غ
    • جعفری تازه خرد شده ۱ ق غ
    • نمک و فلفل
    • نعناع خرد شده ۲ ق غ
    • کره ۱ ق غ
    • رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
    • پونه کوهی، پاپریکا، پودر سیر و موسیر هر کدام ۱ ق چ

    دستور پخت سس مارینارا :

    روغن زیتون و کره رو توی ماهیتابه بریزید. پیاز رو خیلی ریز خرد کنید یا میتونید رنده کنید و توی روغن با حرارت ملایم تفت بدید. سیر رو اضافه کنید وقتی نرم و طلایی شدن ، رب گوجه رو اضافه کنید. از حالت خامی که درومد گوجه ها رو پوره کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید. ابلیمو ، نمک و فلفل و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید. اجازه بدید سس غلیظ بشه. حدوده ۴۰ دقیقه زمان میبره تا سس غلیظ بشه و جا بیوفته . اما مدام هم بزنید سس رو تا ته نگیره ، ده دقیقه اخر ریحان ، جعفری و اویشن رو توی میکسر بریزید و میکس کنید و به سس اضافه کنید و تمام .

    نوش جان

    دستور پخت سس مارینارا

    About The Author