طرز تهیه و دستور پخت سس مارینارا:
مواد لازم:
- گوجه فرنگی ۸ عدد
- ریحان تازه خرد شده ۲ ق غ
- سیر رنده شده ۴ حبه
- ابلیمو تازه ۲ ق غ
- اویشن ۱ ق غ
- پیاز دو عدد
- روغن زیتون ۲ ق غ
- جعفری تازه خرد شده ۱ ق غ
- نمک و فلفل
- نعناع خرد شده ۲ ق غ
- کره ۱ ق غ
- رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
- پونه کوهی، پاپریکا، پودر سیر و موسیر هر کدام ۱ ق چ
دستور پخت سس مارینارا :
روغن زیتون و کره رو توی ماهیتابه بریزید. پیاز رو خیلی ریز خرد کنید یا میتونید رنده کنید و توی روغن با حرارت ملایم تفت بدید. سیر رو اضافه کنید وقتی نرم و طلایی شدن ، رب گوجه رو اضافه کنید. از حالت خامی که درومد گوجه ها رو پوره کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید. ابلیمو ، نمک و فلفل و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید. اجازه بدید سس غلیظ بشه. حدوده ۴۰ دقیقه زمان میبره تا سس غلیظ بشه و جا بیوفته . اما مدام هم بزنید سس رو تا ته نگیره ، ده دقیقه اخر ریحان ، جعفری و اویشن رو توی میکسر بریزید و میکس کنید و به سس اضافه کنید و تمام .
نوش جان