دستور پخت ترش کباب گیلانی:
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- سبزی ریحون و جعفری و نعناع از هرکدوم ۱ ق غ (هم تازه میشه استفاده کرد و هم خشک)
- پیاز درشت رنده شده اب گرفته شده ۱ عدد
- زعفرون آب شده ۱ ق غ (دلخواه)
- نمکو فلفل ب میزان لازم
- برای سس کباب
- پیاز متوسط نگینی خرد شده۱ عدد
- رب گوجه ۱ ق غ
- گوجه پوره شده۲ عدد
- اب انار ترش ۱ لیوان (میتونین از نصف لیوان اب نارنج تازه استفاده کنین)
- رب انار ۱ ق غ
- نمک و فلفل ب میزان لازم
- آب ۱ لیوان
طرز تهیه ترش کباب گیلانی:
اول گوشت و پیاز و سبزی های خرد شده و زعفرون و نمک و فلفل رو ۱۰ دقیقه باهم سرخ میکنیم . مثل بقیه شامی ها اندازه میکنیم و سرخشون میکنیم
توی تابه ی دیگه ای ی پیاز رو خرد میکنیم. وقتی سبک شد بهش گوجه پوره شده رو اضافه و وقتی اب گوجه کاملا کشیده شد رب را اضافه و ۵ دقیقه باهم سرخشون میکنیم . ادویه هارو اضافه و اب میریزیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد. سپس کباب ها رو اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه اجازه میدیم که مغز پخت بشه. حالا اب انار و رب انار رو اضافه می کنیم و ده دقیقه اجازه میدیم با هم بپزند.
با کته و ته دیگ زعفرونی بی نظیره، نوش جونتون