• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    قیمه ریزه اصفهانی : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

    قیمه ریزه اصفهانی

    دستور پخت و طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی:

    مواد لازم:

    • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
    • ارد نخود چی ۳ ق غ
    • پیاز رنده شده ۱ عدد
    • رب گوجه ۲ ق غ
    • نعناع و ترخون خشک ۳ ق غ
    • نمک و فلفل
    • زرد چوبه ۱ ق چ
    • پیاز نگینی خرد شده

    طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی ( قیمه نخود چی ):

    ابتدا پیاز رو رنده کنید و کاملا ابش رو بگیرید ، همه مواد رو غیر از رب گوجه و یکی از پیاز ها رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید روی ظرف سلفون بکشید و یک ساعت استراحت بدید. توی ظرف جداگانه پیاز رو نگینی خرد کنید روغن بریزید و تفت بدید طلایی که شد نمک فلفل و رب گوجه رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد ، ۵ لیوان اب بریزید و با حرارت ملایم اجازه بدید بجوشه. از گوشت کوفته های به اندازه گردو در بیارید و قلقلی کنید وقتی اب جوشید کوفته ها رو اروم بندازید توی اب در حال جوشیدن اجازه بدید ۵ دقیقه همینجوری بجوشه بعد شعله رو ملایم کنید دره قابلمه رو هم ببندید، اجازه بدید کوفته ها با سس پخته بشه و سس هم غلیظ بشه و تمام.

    نکته:
    زمان پخت گوشت همراه با سس حدوده یک ساعته.

    ۵ دقیقه اول که کوفته هارو ریختید توی اب در حال جوشیدن دره قابلمه رو نبندید چون کوفته ها وا میره .

    این غذا رو هم میشه به صورت خوراک سرو کرد هم میشه کنارش پلو کته ای هم اماده کرد.

    نوش جان

    قیمه ریزه اصفهانی

    About The Author