اموزش و طرز تهیه مربا انجیر خوشمزه و آسان در خانه مثل بیرون :
مواد مورد نیاز :
- انجیر ۱ کیلوگرم
- شکر ۷۰۰ گرم
- آب ۱ تا ۱.۵ لیوان
- وانیل یا گلاب به دلخواه
طرز تهیه مربا انجیر:
برای تهیه مربا ی انجیر ابتدا دنباله انجیرها را می گیریم و آن ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند. سپس در قابلمه ای ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم . شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا زود تر در آب حل شود . صبر می کنیم تا آب به طور کامل به جوش بیاید و بعد انجیرها را به آرامی به شربت اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا انجیرها نرم شوند و در شربت پخته شوند.
در ادامه گلاب و آبلیمو را به شربت می افزاییم و ۵ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا در دمای محیظ به ظور کامل خنک شود. مربا انجیر آماده شده را داخل شیشه های مورد نظر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و برای صبحانه نوش جان کنید. برای مربای انجیر بهتر است از انجیرهایی استفاده کنید که خیلی درشت نباشند و نیاز به خرد کردن نداشته باشند ، ضمن اینکه یک دست بودن انجیرها باعث می شود مربای زیباتری داشته باشید.