• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خوراک دال عدس خوراک جنوبی مناسب فصل زمستان !!

    خوراک دال عدس :

    طرز تهیه خوراک دال عدس

    طرز تهیه خوراک دال عدس :

    یه خوراک آسون برای شبهای زمستونی!

    دال عدس رو جنوبی‌های عزیز خیلی خوشمزه درست میکنن، با پیاز داغ و زردچوبه و ادویه‌های تند و فلفلی که واقعا تو زمستون میچسبه… حالا خواستم یه مدل دیگه از خوراک رو برای زمستون با هم درست کنیم.

    مواد لازم:

    • دال عدس ۲ پیمانه
    • هویج رنده شده ۲ عدد
    • کرفس ریز خرد شده ۲ ساقه
    • پیاز ۱ عدد
    • تره فرنگی ۲ ساقه
    • برگ بو دو عدد
    • سیر خرد شده ۲ حبه
    • عصاره مرغ یا سبزیجات ۲ لیتر
    • گوجه‌فرنگی پوره شده ۴ تا ۵ عدد (یا یک قاشق رب گوجه‌فرنگی )
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    دال عدس را یکی دو ساعت با مقداری آب بخیسانید سپس آبکش کنید.

    در قابلمه مقداری کره یا روغن بریزید، پیاز و تره‌فرنگی را تفت دهید تا نرم شود، برگ‌بو، سیر، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید. چنانچه از رب استفاده می‌کنید در این مرحله را رب را به همراه سبزیجات تفت دهید. دال عدس آبکش شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس پوره گوجه فرنگی و عصاره مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا دال عدس کاملا پخته و خوراک جا بیفتد. سپس با مقداری نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید.

    نوش جان

    About The Author