آموزش درست کردن و طرز تهیه دیپ محمره :
مواد لازم:
- فلفل دلمه قرمز کبابی ۵ عدد
- گردو خرد شده ۲ لیوان
- سیر رنده شده ۳ حبه
- پاپریکای ۱ ق غ
- روغن زیتون نصف لیوان
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- رب فلفل قرمز تند ۱ ق غ
- آرد سوخاری یا لبه های نون تست ۴ ق غ
- رب انار ۲ ق غ
- ارده نصف فنجان
- زیره ۱ ق غ
طرز تهیه دیپ محمره :
ابتدا فلفل دلمه هارو یا رو گاز یا توی فر کبابی کنید ، بعد بزاریدشون توی کاسه و دره کاسه رو محکم کنید تا بخار کنه و پوستش راحت در بیاد، پوستش رو جدا کنید و بریزید توی خرد کن تا یکدست بشه، گردو و نون تست رو هم بریزید توی خرد کن و بعد تمام مواد رو توی خرد کن بریزید تا یکدست بشن و مواد باهم میکس بشن .
نوش جان