دستور پخت و طرز تهیه دوپیازه میگو :
طرز تهیه دوپیازه میگو :
مواد لازم:
- میگو متوسط
- سیر ۵ حبه رنده شده
- رب گوجه
- پیاز
- نمک و فلفل
- فلفل قرمز و زرد چوبه و پاپریکا
روش پخت:
پوست میگو ها رو بگیرید ، کمرشون رو تمیز کنید، پیاز رو نگینی یا خلالی خرد کنید و تفت بدید، طلایی که شد میگوها رو بریزید ، ابشون گرفته شد و سیر رو اضافه کنید ، همه ادویه ها و نمک رو اضافه کنید، میگوها سرخ شد، رب گوجه رو اضافه کنید وقتی از حالت خامی درومد و رنگش باز شد ، دوپیازه امادس.
نوش جان