• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیروک مارمالادی با روش آسان و سریع

    طرز تهیه پیروک مارمالادی :

    طرز تهیه پیروک مارمالادی

    طرز تهیه پیروک مارمالادی :

    این شیرینی تو خیلی از قنادی‌ها به فروش میرسه و مردم گاهی فکر میکنن این همون شیرینی پای یا تارته و خیلی وقتها هم به نام پای به فروش میرسه!اما این پیروکه! یه شیرینی روسی-ارمنی خوشمزه!

    پیروک، پایه‌ای شبیه شیرینی‌های اسلایس داره و شبیه به مایه کیک غلیظ و روش تهیه خمیرش با پای و تارت کاملا متفاوته!

    خوب من از مارمالاد زردآلو استفاده کردم اما شما می‌تونین از هر نوع مارمالاد یا مربایی که دوست دارین برای تهیه این شیرینی خوشمزه استفاده کنید!

    مواد لازم:

    • کره نرم ۱۵۰ گرم
    • شکر ۹۰ گرم
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آرد ۲۵۰ گرم
    • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    • مارمالاد دلخواه ۱ پیمانه
    • پرک یا خلال بادام حدود ۲۰ گرم (به دلخواه)
    • زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد
    • آرد اضافه حدود ۳ قاشق سوپخوری(۵۰ گرم)

    طرز تهیه پیروک مارمالادی :

    برای تهیه این شیرینی, قالب تارت یا ظرف نسوز به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و وانیل را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.

    ۱۵۰ گرم(حدود یک سوم) از مایه بدست آمده را کنار بگذارید و بقیه (حدود دو سوم مایه ) را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر  گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود و مربا را روی آن بریزید و صاف کنید. و در صورت تمایل به استفاده از بادام روی آنها را بادام بپاشید.

    به ۱۵۰ گرم مایه کنار گذاشته شده آرد اضافه را  بیفزائید تا به صورت خمیری لطیف درآید و روی سطح آرد پاشی شده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.

    خمیر را به صورت دلخواه فرم دهید و روی لایه مارمالاد را با آن تزیین کنید .

    سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ رومال کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی پیروک طلائی رنگ شود، با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.

    نوش جان
    یاسمین ببری

    About The Author