• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاسرول مرغ و قارچ : دستور پخت کاسرول با روش آسان + نکات کلیدی

    کاسرول مرغ و قارچ

    دستور پخت کاسرول مرغ و قارچ:

    مواد لازم:

    • سینه مرغ ۵۰۰ گرم
    • قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
    • فلفل سبز ۱ عدد
    • رب گوجه ۱ ق غ
    • نمک و فلفل
    • سیر رنده شده
    • پاپریکا
    • گوجه خرد شده
    • پنیر چدار و موزارلا
    • فلفل دلمه خرد شده

    طرز تهیه کاسرول مرغ و قارچ:


    ابتدا مرغ رو تفت بدید رنگش که تغییر کرد پیاز رو نگینی خرد کنید و اضافه کنید از حالت خامی که درومد سیر رو اضافه کنید بعد قادچ رو اضافه کنید ابش گرفته شد ، فلفل ها ، نمک و ادویه ها رو اضافه کنید گوجه بزنید و اجازه بدید به روغن بیوفته، فر رو از قبل با حرارت ۱۸۰ گرم کنید ، مواد گوشتی رو توی ظرف فر بریزید و روش پنیر پیتزا اضافه کنید و حدودا ۱۰ دقیقه بزارید توی فر، بعد از ده دقیقه گریل رو روشن کنید وقتی روی پنیر ها طلایی شد شعله گریل رو خاموش کنید .

    کاسرول مرغ و قارچ

    About The Author