• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پاستای لیمویی + نکات کلیدی

    طرز تهیه پاستای لیمویی


    پاستای لیمو یه وعده غذای معروف ایتالیاییه که تو این فصل خیلی می‌چسبه.. چون خیلی سریع آماده میشه و جز پختن پاستا کار دیگه‌ای ندارید پس نیاز نیست خیلی پای گرمای اجاق وایستین!!!.. در ضمن خوشمزه و سریع و ساده است … ترکیبی از لیمو، روغن زیتون، سیر، ریحان و پنیر…. به طور معمول از پنیر پارمیزان برای پاستا استفاده میشه، اما میتونین انواع پنیرهای خوش طعم رو جایگزین کنین… یادمه اون وقتها که که پنیر پارمیزان تو ایران وجود نداشت ما همیشه پنیر سنتی سیاه‌مزگی و پنیر فتا رو جایگزین میکردیم… خیلی هم خوشمزه بود!
    انواع پنیرهای نرم مثل پنیر خامه‌ای و ماسکارپونه هم انتخاب خوبیه… موشهای پنیرخور ببینین تو یخچال چی کشف میکنین؟؟؟

    مواد مورد نیاز:

    • اسپاگتی یا هر نوع پاستای رشته‌ای ۱ بسته
    • لیموترش ۲ عدد
    • روغن زیتون یا کره ذوب شده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
    • سیر ریز شده ۲ حبه (به دلخواه)
    • برگ ریحان خرد شده یک دسته کوچک
    • نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
    • پنیر پارمیزان رنده شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه پاستای لیمویی

    قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و یک قاشق سوپخوری نمک به آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

    پاستا را به قابلمه‌ای حاوی آب در حال جوش و نمک بپزید تا نرم شود.

    در این مدت پوست لیموها را رنده کنید و آب لیموها را بگیرید.

    در ظرفی رنده پوست لیمو، آب لیمو، پنیر، روغن یا کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و مخلوط را آماده کنار بگذارید.

    پاستای نرم شده را آبکش کنید و حدود یک لیوان از آب پاستا را برای تنظیم غلظت سس نگه دارید.

    پاستا را به همراه ریحان خرد شده داخل سس لیمو بریزید و خوب زیر رو کنید تا کاملا به سس آغشته شود. در صورت لزوم کمی از آب پاستای کنار گذاشته شده را یه پاستا اضافه کنید تا سس به خوبی مزه دار شود و دقت کنید پنیر و آب پاستا به اندازه کافی نمک در خود دارند و شاید در این مرحله نیازی به افزودن نمک بیشتر نباشد و بهتر است کمی از آن را بچشید تا از میزان نمک آن مطمئن شوید. به پاستا فلفل سیاه بزنید و سرو کنید.

    نوش جان

    طرز تهیه پاستای لیمویی

    About The Author