• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قرابیه فندقی : شیرینی خونگی با روش آسون

    طرز تهیه قرابیه فندقی

    دستور پخت و طرز تهیه قرابیه فندقی:

    مواد لازم:

    • کره نرم شده ۱۵۰ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • پودر قند ۱ استکان
    • روغن مایع نصف استکان
    • بیکینگ پودر نصف ق چ
    • ارد ۳ لیوان
    • پودر فندق بو داده ۱ استکان
    • نشاسته ذرت نصف لیوان
    • وانیل نصف ق چ

    برای تزئین قرابیه:

    • شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
    • کره
    • پودر مغزیجات

    طرز تهیه قرابیه فندقی:

    فندق و بیکینگ پودر رو جدا بزارید ، همه مواد جز ارد و نشاسته رو باهم مخلوط کنید. نشاسته رو کم کم اضافه کنید بعد ارد رو الک کنید و کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید که یه خمیر نرم بدست بیاد. فندق و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و باز خمیر رو ورز بدید که نرم بشه و به دست نچسبه
    ، فر رو از قبل روشن کنید و با دمای ۱۸۰ درجه بزارید گرم بشه، از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و گرد کنید، توی سینی فر کاغذ روغنی بزارید و خمیرها رو با فاصله مناسب بچینید توی سینی، حدوده ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت زمان بدید اما زباد نمونه چون خشک میشه، شکلات رو به روش بنماری با کره اب کنید و قرابیه ها رو تزیین کنید.

    نوش جان

    طرز تهیه قرابیه فندقی

    About The Author