طرز تهیه و دستور پخت شیرینی مشهدی :
- آرد ۱۵۰ گرم (یک لیوان دسته دسته دار)
- پودر قند پنجاه گرم ( دو ق س سر پر)
- عسل ۲۰ گرم (یک ق س)
- پودر هل (یک ق چ )
- زرده تخم مرغ یک عدد
- روغن جامد یا کره ۷۰ گرم (سه ق س )
- شیر خشک ۲۰ گرم (یک ق س سر پر )
دستور پخت شیرینی مشهدی:
روغن جامد یا کره رو با پودر قند حدود ۷ دقیقه هم میزنیم.
زرده تخم مرغ هم اضافه کرده دو دقیقه هم میزنیم.
عسل اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
مواد خشک (آرد، شیر خشک، پودر هل ) به مخلوط قبلی اضافه کرده و خمیرگیری میکنیم.
خمیر و حدود سه تا چهار ساعت استراحت میدیم (داخل یخچال)
خمیر با و وردنه باز کرده و قالب میزنیم.
میچینیم داخل فر که از قبل کاغذ روغنی انداختیم.
انتقال میدیم داخل فر از پیش گرم شده حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای 170
بعد از اینکه خنک شد ما بین شیرینی ها مارمالاد قرار داده و به دلخواه تزیین کنید.
هر سوالی داشتید کامنت بزارید.
نکته:
می تونید با شکلات ذوب شده تزیین کرد.
بعد از پخت اجازه بدین تا کاملا خنک بشه بعد از سینی بردارید.
از هر مارمالادی که دوست دارید می تونید استفاده کنید، من از مارمالاد سیب استفاده کردم که پست قبل آموزش دادم.
اگر شیر خشک نداشتید به همون مقدار آرد اضافه کنید.
برای اینکه کنجد یا پودر پسته روی شیرینی ها بچسبه من عسل رقیق شده زدم