دستور پخت و طرز تهیه کوکیز فندقی:
مواد لازم:
- کره نرم ۶۰ گرم
- پودر قند ۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ ق چ
- پودر فندق ۲۵ گرم
- آرد سفید ۱۱۵ گرم
- جهت تزیین
- شکلات شیری و فندق به میزان لازم
طرز تهیه کوکیز فندقی :
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود، زرده و وانیل را افزوده حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید.
پودر فندق را اضافه کنید و با لیسک کمی مخلوط کنید، آرد را اضافه کنید با لیسک خمیر را جمع کنید و در کیسه فریزر قرار دهید با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید
پس از آن خمیر را کاتر بزنید و در سینی روی کاغذ روغنی با فاصله بچینید، سینی را در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید، فر برقی دمای ۱۴۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه (که البته باز هم به دمای فرتون بستگی داره )
پس از خنک شدن شیرینی کمی شکلات شیری ذوب شده در مرکز شیرینی پایپ کرده و یک عدد فندق روی آن بگذارید.