دستور پخت اسنک سیب زمینی ژامبون سوخاری:
مواد مورد نیاز:
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز
- ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده
- جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده
- سیر یک حبه رنده شده
- پنیر خامه ای ۳ قاشق غ خوری
- پنیر پیتزا مقداری
- ادویه نمک فلفل به اندازه
- آویشن پاپریکا به اندازه
موادلازم برای سوخاری اسنک
پرک سوخاری
ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید
تخم مرغ ۲ عدد درشت
طرز تهیه اسنک سیب زمینی ژامبون سوخاری :
سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم
حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد
و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم
از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره
و بعد سرخش میکنیم
من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم
اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره