دستور پخت کیک هلو – طرز تهیه کیک هلوی خوشمزه و ساده در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه و دستور پخت کیک هلو:

دستور پخت کیک هلو

دستور پخت کیک هلو :

مواد لازم:

  • تخم مرغ چهار عدد
  • آرد دو لیوان
  • شکر یک لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • ماست نصف لیوان
  • بکینگ‌پودر دو ق چ
  • وانیل یک چهارم ق چ
  • هلو دو تا سه عدد

همه ی مواد به دمای محیط رسانده شود.
تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و شکر و وانیل را کم کم بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.
سپس روغن مایع را اضافه کنید و دو دور با همزن برقی بزنید.


ماست را هم اضافه کنید و دو دور با همزن بزنید و سپس همزن را خاموش کنید و آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و مواد را در یک جهت و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید.
هلوها را پوست گرفته و به قطعات ریزتری خرد کنید و یک ق غذا خوری آرد به هلوها اضافه کنید و مخلوط کنید تا هلوها آردی شوند.
سه چهارم از مواد کیک را درون قالب بریزید و هلوهای آرد پاشی شده را روی مایه کیک بچینید و سپس مابقی مایه کیک را درون قالب بریزید.


قالب را درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت چهل دقیقه قرار دهید بعد از این مدت با یک خلال چوبی تست کنید اگر چیزی به خلال نچسبید کیک تون آماده هست.

2 thoughts on “دستور پخت کیک هلو – طرز تهیه کیک هلوی خوشمزه و ساده در خانه

  1. با سلام چه کیک خوشگلی میشه هلو را پوره کرد و به کیک اضافه کنیم خیلی قشنگ دبزاین کردید میشه بفرمایید با چی دیزاین کردید

    1. اون ارد سفید خاکه قنده و اون گل ها رو هم میشه با خمیر فوندانت و رنگ خوراکی درست کرد به هر شکلی که میخواید و کیک رو باهاش تزئین کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image