طرز تهیه و دستور پخت کوفته ترکی:
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
- ۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
- یک قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
- ۱ تخم مرغ
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۲_۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- فلفل سیاه، زیره، نمک به مقدار لازم
- روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
-
دستور پخت کوفته ترکی :
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده و خرده نان یا آرد سوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید) همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هر چقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه. اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند. قبل از اینکه سرخ کنید از یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه، سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید. سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجه فرنگی، سیب زمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
خب این پست و دیدن انشالله لذت برده باشین