• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی لوبیا پلو با مرغ : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

    رسپی لوبیا پلو با مرغ

    طرز تهیه و رسپی لوبیا پلو با مرغ:

    • فیله مرغ یا مرغ تکه ای
    • لوبیا سبز برای هر نفر ۵۰ گرم یا نصف لیوان
    • پیاز نگینی شده یک عدد متوسط
    • زعفران دم کرده حدودا ۳ ق غ
    • نمک ۱ ق غ
    • فلفل سیاه و قرمز هر کدوم نصف ق چ
    • ادویه مخلوط پلو یک قاشق مرباخوری
    • پودر گل سرخ یک ق م
    • چوب دارچین یک تکه
    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غ

    رسپی لوبیا پلو با مرغ :

    اول از همه پیاز نگینی شده رو تفت میدیم تا سبک و نرم و طلایی بشه . بعد فیله مرغ رو اضافه میکنین تا تغییر رنگ بده ا‌دویه ها رو اضافه میکنیم . لوبیا بخارپز شده رو به هماه زعفران اضافه میکنیم و تفت میدیم تا طعم ها به خورد هم برن . رب گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنیم تا رنگ رب باز بشه و روغن نارنجی بشه. نصف لیوان آب اضافه میکنیم و در تابه رو میبندیم تا با حرارت ملایم مرغ پخته بشه و آب اضافه تبخیر بشه . وقتی آب اضافه تبخیر شد از روی حرارت برمیداریم.
    توی یه قابلمه آب میزاریم تا جوش بیاد .


    برای برنج قابلمه باید از مقدار برنج بزرگتر باشه تا در زمان پخت شفته نشه و قد بکشه. وقتی آب جوش اومد برنج رو به همراه مقداری نمک اضافه میکنیم برای برنجای مخلوط باید برنج زنده تر باشه، برنج رو آبکش میکنیم. برای ته دیگ از نون یا سیب زمینی یا هر چیز دیگه ای میتونید استفاده کنید. یه لایه برنج و یه لایه موادمیانی رو میریزیم تا لایه آخر و روی لایه آخر کمی زعفران و پودردارچین اضافه میکنیم . حدودا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم میزاریم تا برنج دم بکشه . به شدت خوشمزه اس حتما امتحان کنید.

    رسپی لوبیا پلو با مرغ

    About The Author