• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت قلیه ماهی : طرز تهیه غذای دریایی سنتی و خوشمزه

    دستور پخت قلیه ماهی

    طرز تهیه و دستور پخت قلیه ماهی:

    اومدم سرو ته ایرانو باهم براتون ترکیب کنم
    قلیه ماهی جنوبی و برنج شمالی
    قیافش با آدم حرف میزنه

    برای قلیه درست کردن من یه روش مخصوص دارم که نگو و نپرس
    اول از همه بگم این غذا همزمان ترش و تنده، اگه این طعم هارو دوس دارید حتما امتحانش کنید

    • سیر یه قاشق غذا خوری پر
    • پیاز یه دونه متوسط
    • تمرهندی نصف بسته
    • رب یه قاشق
    • آرد برنج یه قاشق
    • سبزی قلیه نیم کیلو
    • تن ماهی ۲تا
    • نمک و فلفل (به مقدار زیاد) و زردچوبه

    دستور پخت قلیه ماهی:

    خب
    سبزیو بدون روغن تفت بدین تا آبش کشیده شه بعد بهش روغن بزنید و بزارید سررررخ سرخ شه، سیاه
    بعد بزاریدش کنار

    تو قابلمتون پیازو تفت بدین، یکم که سرخ شد بهش سیرو اضافه کنید، سیر که سبک شد ادویه و رب بزنید و بزارید رب رنگ باز کنه
    بعد سبزیو بهش اضافه کنید
    تمر هندیو تو آب جوش بریزید و با دستکش بازش کنید تا هسته هاش جدا شه
    بعد از صافی ردش کنید
    به تمر هندیتون یه قاشق آرد برنج اضافه کنید و هم بزنید
    من آردو از قبل تفت میدم مثل حلوا که خامیش گرفته شه

    بعد اینو به سبزی اضافه کنید
    و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب جوش اضافه کنید و شعله رو کم کنید بزارید جا بیفته

    حدود یک ساعت بعد تن ماهی هارو به خورشت اضافه کنید و بزارید یه ربع بیس دیقه دیگه بمونه تا حسابی جا بیفته
    قلیه ماهی خفنمون آمادس

    نوش‌جان
    یه چندتا نکته ریز بگم
    قلیه رو من با ماهی هم امتحان کردم،با تن خیلی بهتره
    بعدی اینکه هیچوقت از برنج ایرانی انتظار قد و بالا و ظاهر جنتلمنانه نداشته باشین
    برنج ایرانی کلا قد کوتاه و چاقه ولی خوشمزس و همینطور خوش عطرررر
    پس قیافشو با برنج مجلسیا مقایسه نکنید لطفا

    دستور پخت قلیه ماهی

    About The Author