طرز تهیه و دستور پخت بورک گوشت :
یه سر بریم ترکیه بورک گوشت ببینیم بیایم
خب
دستور پخت بورک گوشت :
گوشت چرخکرده رو با پیاز تفت بدین
توش نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه هایی ک دوس دارین بزنین
ی قاشق رب
ذرت پخته شده هم اضاف کنید
بعد اینارو بریزین تو یوفکا و کنارش پنیر بریزید
چندلایه یوفکا رو باهم رول کنید چون نازکه
قبل رول کردنشم ب یوفکا روغن یا شیر بزنید ک منعطف بشه راحت رول شه
بعد رولا رو گرد گرد بچینید تو ظرف
اخر سر روی یوفکا ها رو با تخم مرغ و زعفران رومال کنید
روش پنیر بریزید (اختیاری, من نمیربزم چون توش پنیر داره ) بزارید نیم ساعت تو فر 180 درجه بمونه
و فینیش
نوشجان