• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شله زرد قالبی بدون ژلاتین : طرز تهیه با روش آسون و سریع

    شله زرد قالبی بدون ژلاتین

    آموزش درست کردن شله زرد قالبی بدون ژلاتین:

    شله زرد اگه خوب پخته بشه و آبش كشيده بشه، به راحتى قالب ميخوره فقط بعد اینکه شله زردتون پخت و دم اومد و از حرارت افتاد تو قالب بریزید و برای چند ساعت بزارید تو یخچال بعد تو ظرف مورد نظر برگردونید.

    مواد مورد نیاز:

    • برنج نيم دانه ايرانى: سه پيمانه
    • شكر سفيد: شش پيمانه
    • آب: دوازده پيمانه
    • گلاب :نصف پيمانه
    • كره:پنجاه گرم
    • زعفران غليظ: به مقدار لازم
    • خلال بادام درختى: نصف تا يك پيمانه
    • هل سفيد يا عرق هل: يك ق چ
    • خلال پسته و پرک بادام: براى تزيين
    • نشاسته گل: یک قاشق غذاخوری
    • من یه پنس نمک هم به برنج در حال جوش خوردن همیشه اضافه میکنم

    طرز تهیه شله زرد قالبی بدون ژلاتین:

    • برنج را حتماً با مخلوط آب و گلاب و کمی زعفران براى دوازده ساعت خيس مى کنیم تا خوب نرم بشه * خلال بادام را هم در گلاب براى دوساعت خيس مى کنیم.
      * براى شروع پخت، برنج را با آب روى حرارت كم ميزاريم تا برنج حدود يك ساعت و نيم آهسته آهسته بپزد و خوب نرم و له بشه
      *بعد از پخت كامل برنج،شكر و خلال بادامها رو اضافه میکنیم كه دوباره كمى آب مى اندازه و ده دقیقه اى زمان مى دهيم تا شكر داخل برنج داغ حل بشه
    • زعفران را حتماً قبل از كره يا روغن به مخلوط شكر و برنج اضافه مى كنيم تا خوب رنگ بدهد.
      نشاسته را با کمی آب سرد حل میکنیم و بعد به شله زرد اضافه میکنیم.
      * بعد از زعفران، كره يا روغن را به همراه گلاب و هل اضافه مى كنيم.
      * بعداز پخت، يك شعله پخش كن زير قابلمه مى گذاريم و با دمى درب قابلمه را گذاشته تا شله زرد براى بيست دقيقه دم بكشه و تمام آب اضافى اش بخار بشه، بعد از اینکه کمی خنک شد در قالب مورد نظر بریزید، من تو قالب پلاستیکی ژله ریختم به راحتی جدا شد

    شله زرد قالبی بدون ژلاتین

    About The Author