طرز تهیه رسپی کاچی زعفرانی:
رسپی کاچی زعفرانی :
مواد لازم:
- آرد 1پیمانه/ نبات 200گرم/ شکر نصف پیمانه/
- کره 50 گرم روغن 3 چهارم پیمانه (میتونید بجای روغن از کره هم استفاده کنید) / زعفران دم کشیده نصف فنجان /گلاب یک فنجان/ آب 4 الی 5 پیمانه
- مغزی جات کنجد (گردو بادام پسته رنده ریز میکنیم)
- ادویه کاچی (زیره سبز، زیره سیاه، دارچین، زنجبیل، تخم گشنیز، هل، جوز هندی، ميخک، زردچوبه) آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
شکر+ نبات و آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه،
آرد را الک میکنیم بدون روغن با شعله کم حرارت میدهیم بوی آرد که بلند شد کره و روغن را اضافه میکنیم و تفت میدیم (رنگش زیاد تغییر نکنه). حالا ادویه رو اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه مغزها رو اضافه میکنیم با حرارت ملایم کمی تفت میدیم. حالا شربت رو به آرومی به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه، بقیه شربت را می ریزیم و با هم زن دستی هم میزنیم. وقتی به جوش آمد زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و نیم ساعت با شعله کم در قابلمه را با دم کنی میبندیم.