دستور پخت خوراک گوشت قلقلی:
مواد لازم :
طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی:
- گوشت بره چرخ شده ۵۰۰ گرم
- پیازچه یا تره فرنگی کاملاً خرد شده یک چهارم پیمانه
- پودر دارچین نصف ق چ
- پودرِ زیره سبز ۱ ق چ
- پودر چهار ادویه ۱ ق چ
- نمک ۱ ق چ
- آرد۳ ق غ
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن گیاهی به مقدار لازم
روش تهیه:
۱ – تره فرنگی را داخل گوشت بریزید. چاشنی ها و نمک و آرد را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. تخم مرغ را بزنید و آن را به گوشت اضافه کنید. همه مواد را کاملاً با دست ورز دهید. سپس روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید
۲ – یک قاشق چای خوری از محتویات ظرف را بردارید و آن را داخل دستتان ورز دهید و به شکل کره دربیاورید. دستتان را بعد و قبل از دست کردن توپ ها داخل یک ظرف آب سرد فرو ببرید. این کار کمک میکند تا مواد به دستانتان نچسبد.
۳ – روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و گوشتهای کروی را داخل روغن سرخ نمایید تا تمام اطراف آن ها طلایی رنگ شوند. غذا آماده سرو است.