• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چیزکیک آجیلی طرز تهیه با روش حرفه ای و آسان در خانه

    چیزکیک آجیلی:

    چیزکیک آجیلی

    طرز تهیه چیزکیک آجیلی :

    چیز کیک یکی از جذابیت‌های روزگاره مخصوصا برای ما پنیر دوستا!
    خوب فرق این چیز کیک با چیز‌کیهای مرسوم پایه آجیلی‌شه که جایگزین بیسکوییت شده و به صورت لوکرب و بدون قند پخته شده و صد البته که میتونین پودر بیسکوییت و شکر رو جایگزین کنین .

    درضمن حمام آبگرم نداره و برای همین یه جورایی کم دردسر تره!

    از هر نوع مغز آجیل و خشکبار میتونین برای ساختن پایه چیز کیک استفاده کنید. من از ترکیب نارگیل و بادام درختی (خام و به همراه پوست رویه مغز) استفاده کردم تا رنگ و ظاهری شبیه بیسکوییت داشته باشه!

    برای پایه :

    • پودر نارگیل ۵۰ گرم
    • بادام درختی خام ۳۰ گرم
    • شیرین کننده رژیمی یا شکر ۱ قاشق سوپخوری
    • کره ذوب شده حدود ۲ تا ۳ قاشق چایخوری

    پودرنارگیل، بادام درختی و شیرین کننده را داخل آسیاب خوب ریز کنید تا به حالت پودر درآید. سپس کره را به تدریج اضافه کنید در حدی که مواد چسبندگی پیدا کنند.

    کف قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانتی‌متر را با کاغذ مومی بپوشانید و پایه را به صورت یکنواخت کف قالب پخش کنید.

    همیشه جدا کردن چیز کیک از قالب دقت زیادی میخواد که خصوصا پایه کیک خراب نشه، برای آسونتر شدن کار من از کاغذ روغنی استفاده کردم و واقعا جواب داد!

    برای چیزکیک :

    • پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه ۴۵۰ گرم
    • خامه یا ماست خامه‌ای ۳ قاشق سوپخوری
    • شکر یا شیرین کننده رژیمی ۴ قاشق سوپخوری
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    پنیر خامه‌ای، خامه و شیرین کننده را با هم مخلوط کنید. تخم مرغها و وانیل را به تدریج اضافه و هم بزنید تا یکدست شوند.

    مایه را داخل قالب روی لایه زیرین بریزید.
    فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قابلمه کوچک آبجوش در قسمت کف فر قرار دهید.

    قالب را در فر قرار دهید تا حدود ۵۰ دقیقه بپزد. یا تا زمانی که وقتی قالب را به آرامی تکان می‌دهید دور قالب کاملا فرم گرفته باشد و وسط آن حالت ژله‌ای داشته باشد.

    اگر می‌خواهید رویه کیک طلایی شود دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتیگراد برسانید و صبر کنید رویه چیز کیک حدود ۱۰ دقیقه کمی رنگ بیاندازد.

    فر را خاموش کنید و بدون باز کردن درب فر اجازه دهید چیز کیک به آرامی درون فر با درب بسته خنک شود.

    وقتی چیز کیک به دمای محیط رسید آن‌ را به مدت حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک و منسجم شود.

    پس از خنک شدن میتوانید توسط یک چاقو دورتادور کیک را از دیواره قالب و کاغذ روغنی جدا کنید و آن را از قالب بیرون بیاورید و با سس، مارمالاد یا میوه‌های دلخواه تزیین و سرو کنید.

    نوش جان!
    یاسمین ببری

    About The Author