• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک موکا شکلاتی : طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با روش آسون

    کیک موکا شکلاتی

    دستور پخت کیک موکا شکلاتی:

    طرز تهیه کیک موکا شکلاتی:

    مواد لازم براي كيك
    تخم مرغ چهار عدد، آرد دو پيمانه (ليوان دسته دار فرانسوي)،

    پودر كاكائو تیره دو ق غ سر پر،

    نسكافه نصف ق غ،

    پودر قهوه یک ق غ،

    شکر یک و یک چهارم پيمانه،

    شير سه چهارم پيمانه،

    روغن مايع سه چهارم پيمانه،

    وانيل نصف ق چايخوري،

    بيكينگ پودر دو ق مرباخوری 


    مواد لازم برای سس موکا
    شیر یک پيمانه،

    نشاسته ذرت يك ق غ سر صاف،

    شکر نصف پيمانه (من شکر قهوه‌ای زدم) ،

    وانیل نوك ق چ،

    پودر کاکائو دو ق غ،

    نسکافه یک ق چ،

    خامه صبحانه صد گرم و 30 گرم شکلات تخته ای،،
    به جز خامه، بقيه مواد رو مخلوط و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا مثل فرنيِ شل بشه، از روي حرارت برداريد و خامه رو اضافه كنيد و بعد از اينكه كيك خنك شد روش بريزيد. 


    طرز تهيه کیک :‌

    تخم مرغ + وانیل + شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و كشدار بشه (حدود پنج دقيقه) بعد روغن رو اضافه و مخلوط میکنیم. نسکافه رو در شیر حل و با مواد تركيب ميكنيم. آرد + پودر كاكائو + قهوه + بيكينگ رو مخلوط و الك ميكنيم و كم كم به مواد اضافه ميكنيم. در حد مخلوط شدن هم بزنيد كافيه.


    قالب من 20 سانتی بود و کاغذ روغنی انداختم،
    در فر صد و هفتاد درجه كه از يك ربع قبل روشن كرديد حدودا پنجاه دقيقه بپزيد. با توجه به حرارت متفاوت فرها بعد از 40 دقیقه كيك رو چك كنيد.

    کیک موکا شکلاتی

    About The Author