دستور پخت کاپ کیک هویج و گردو:
خوشمزه و آسون و بدون همزن
فوق العاده نرم و خوشمزه و خوش عطره و پر از هويج و گردو ….
- آرد ١ و یک سوم پیمانه
- جوش شيرين يك ق چ (جايگزينش =سه برابر بيكينگ پودر بزنيد كه من خودم هيچ وقت جايگزين نميكنم)
- نمك ١/٤ ق چ
- دارچين ١/٢ ق چ
- جوز هندي ١/٤ ق چ
- پودر زنجبيل ١/٤ ق چ
- روغن ١/٤ پيمانه
- شكر قهوه اي يك پيمانه يا (نصف پيمانه شكر قهوه اي نصف پيمانه شكر سفيد)
- ماست كم چرب ١/٢ پيمانه
- تخم مرغ دو عدد
- وانيل ١/٢ ق چ
- هويج رنده شده ١ پیمانه
- گردو خرد شده ١/٤ پيمانه
- گردو خرد شده برای تزیین
طرز تهیه کاپ کیک هویج و گردو :
فر رو درجه 180سانتيگراد گرم كنيد.
در ظرفي تخم مرغ + روغن + شكر + ماست رو با هم با همزن دستي يا ليسك مخلوط كنيد. وانيل و هويج رنده شده رو بهش اضافه كنيد.
در ظرف ديگري ارد و مواد خشك رو مخلوط كرده .
آرد رو به مواد تر اضافه كنيد و با ليسك همزده تا مواد مخلوط بشه.
قالب ١٢ تايي كاپ كيكتون رو كاغذ بگذارید يا مثل من با کره چرب كنيد و مواد رو درون قالب بریزید و در اخر روشو با گردو تزيين كنيد.
داخل فر بگذارید بمدت بيست دقيقه يا تا زماني كه خلال دندون از کیک تميز خارج بشه.