دستور پخت نان پوآچا مربایی:
سلام دوستان گلم. از نرمی و خوشمزگی این نون هرچی بگم کم گفتم. مواد میانی رو میتونید به سلیقه خودتون هرچه که دوست دارین بزارین :
خرما، پنیر، نوتلا، شکلات…
مواد لازم:
- 1لیوان شیر ولرم ( لیوان دسته دار)
- 1ق خمیر مایه خشک فوری
- نمک نصف ق چ /شکر 2 ق غ
- روغن مایع نصف لیوان /سفیده تخم مرغ 1عدد
- آرد الک شده تقریبا 4 لیوان
- مواد میانی : مربای غلیظ آلبالو
- رومال : زرده +1ق شیر +1ق چ زعفران دم کشیده
طرز تهیه نان پوآچا مربایی:
درون ظرف بزرگی شیر +شکر + خمیر مایه را مخلوط میکنیم. بعد نمک + سفیده + روغن را اضافه و هم میزنیم. دو لیوان از آرد را یکجا اضافه و مخلوط میکنیم بقیه آرد را کم کم و کنترل شده اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود، با ورز دادن چسبندگی خمیر را میگیریم در ظرف را سلفون میکشیم و نیم ساعت استراحت میدیم. فر را روی درجه 170روشن میکنیم، پف خمیر را میگیریم و به اندازه پرتقال برداشته روی سطح کار به شکل بیضی باز میکنیم. مواد میانی را یک طرف خمیر قرار میدهیم و سمت دیگر را برش هایی ایجاد میکنیم و خمیر را رول میکنیم.
و توی سینی فر که کاغذ روغنی چرب شده گذاشته ایم با فاصله قرار میدهیم، و رومال میزنیم و در فر به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم، اگه روی نون ها رنگ نگرفت چند دقیقه هم گریل را روشن میکنیم.
نکات :
خمیر را خیلی نازک باز نکنید. ممکنه آرد کمتر و یا بیشتری مصرف بشه. ظرف آب توی فر فراموش نشه.