• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مربای انجیر خونگی : آموزش درست کردن مربای انجیر با روش آسان

    مربای انجیر خونگی

    آموزش درست کردن مربای انجیر خونگی:

    طرز تهیه مربای انجیر خونگی:

    مواد لازم:

    • انجیر 1 کیلو
    • شکر 700 گرم
    • آب 1 و نیم لیوان
    • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
    • گلاب 1 قاشق غذاخوری یا (هل پنج عدد)
    • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

    درون قابلمه بزرگی شکر و آب و هل را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس انجیرها را اضافه نمائید.
    حدود 45 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند هل ها را خارج کرده سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.
    یک ربع دیگر بجوشانید سپس در صورت تمایل زعفران دم کرده را بریزید و از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.


    بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد.
    انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد.
    در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.


    اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

    مربای انجیر خونگی

    About The Author