آموزش درست کردن و طرز تهیه کتلت فرنگی:
مواد لازم
- پیاز: یک عدد
- سیر: ۲ تا ۳ حبه
- گوشت چرخ کرده: نیم کیلو گرم
- ذنمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- گشنیز خرد شده: یک استکان
- فلفل سبز: ۳ تا ۴ عدد
- سیبزمینی: ۱ کیلو
- پودر زیره سبز: دو قاشق مرباخوری
- تخممرغ: ۱ عدد
- لیموترش تازه: ۱ عدد
طرز تهیه کتلت فرنگی:
۱- سیب زمینی را با آب و نمک بپزید و پس از پخت، پوست کنده، رنده کنید.
۲- پیاز و سیر را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را همراه با انواع ادویه، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده آن قدر تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس همه مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیافتد.
۳- نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید و آنها را خوب ورز دهید. پس از آنکه همه مواد مخلوط شد، از خمیر به دست آمده تکه ها یا گلوله هایی کوچک بردارید و با دست دیگر وسط آن را گود کنید.
۴- مقادیری از مواد گوشتی را که در مرحله دوم تهیه و آماده کرده اید بردارید و میان گلوله سیب زمینی گذاشته، با همان خمیر سیب زمینی گلوله شده، رویش را بپوشانید.
۵- پس از بستن دهانه گلوله سیب زمینی، داخل مایه تخم مرغ غلتانده، در روغن داغ سرخ کنید.