• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت بورک ترکی : طرز تهیه غذای ترکیه ای با روش آسان

    دستور پخت بورک ترکی

    طرز تهیه و دستور پخت بورک ترکی:

    دستور پخت بورک ترکی :

    مواد لازم:

    • خمیر یوفکا مقدار لازم 
    • سیب زمینی 3 عدد
    •  پیاز1 عدد 
    • روغن زیتون مقداری
    • پنیر خامه ای100 گرم
    • پنیر پیتزا100 گرم
    • زرده تخم مرغ1 عدد
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
    سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

    پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید.
    خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید ، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید ( زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند ).

    کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید ، سینی را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید ، پس از آماده شدن بورک ها را به همراه سس دلخواه سرو نمائید.
    می توانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و دو طرف بورک ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

    دستور پخت بورک ترکی

    About The Author