آموزش درست کردن دسر زرد آلو:
- زردآلوی کمپوتی: چند عدد که در یک لیوان جا شود
- پوره زردآلو: دو قاشق مرباخوری
- پودر ژلاتین: یک قاشق چایخوری
- شکر: دو قاشق سوپخوری
- آب لیموترش: یک قاشق مرباخوری
- خامه ساده یا ماست سفت: یک سوم لیوان (اگر از خامه استفاده میکنید نیازی به زدن یا شیرین کردن آن نیست)
- آب کمپوت زردآلو: سه قاشق سوپخوری
- آب نوشیدنی: سه قاشق سوپخوری
- کرم کاستارد: یک لیوان سرخالی
طرز تهیه دسر زرد آلو :
زردآلوهای کمپوت شده را در بریزید تا آب کمپوت جدا شود.
سه قاشق سوپخوری از آب کمپوت را همراه با شکر مخلوط کنید و سپس با زردآلوها در مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا به صوت پوره درآید.
پوره به دست آمده را با کرم کاستارد مخلوط کنید و آن را با قاشق هم بزنید، ژلاتین را در سه قاشق سوپخوری آب سرد بریزید و روی کتری بگذارید تا با حرارت غیر مستقیم بخار آب بخوبی نرم و روان شود.
آنگاه ژلاتین حل شده را به مواد مذکور اضافه کنید.
آب لیموترش، ماست یا خامه را به مواد اضافه کنید و همه را کاملا هم بزنید.
مواد را در قالب مخصوصی که از قبل مقداری چرب کردهاید بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.