• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک هندوانه : دستور پخت کیک هندوانه ای مناسب شب یلدا

    طرز تهیه کیک هندوانه

    دستور پخت و طرز تهیه کیک هندوانه :

    طرز تهیه کیک هندوانه :

    ابتدا تابه ی مورد نظر رو چرب کنید و روی گاز با حرارت ملایم بذارید تا تابه گرم بشه
    بعد سه عدد تخم مرغ، یک لیوان شکر، نوک ق چ خ وانیل رو قشنگ با همزن به مدت تقریبا 5 دقیقه هم میزنیم تا قشنگ پف کنه و کشدار بشه. این مرحله خیلی مهمه. بعد نصف لیوان روغن و دو سوم لیوان هم شیر رو اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم. بعد 2 لیوان آرد و یک ق چ خ بکینگ پودر رو الک میکنیم.

    حتما الک کنید نه به خاطر اینکه چیزی داخل آرد باشه الک کردن باعث میشه تا هم گلوله های داخل آرد رفع بشه و هم اینکه به بافت کیک کمک میکنه بعد آرد رو آروم آروم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم سعی کنید با لیسک یا با چنگال چون اگه بخواین با همزن آرد رو هم بزنید پف کیکتون می‌خوابه بعد مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید .

    یک قسمت رو کنار بذارید و رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و نصف دیگه رو به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت رو کنار بذارید و به قسمت دیگه رنگ خوراکی سبز اضافه کنید رنگ خوراکی رو تا جایی اضافه کنید که به رنگ دلخواه شما برسه حالا مواد سبز رنگ رو برداشته و روی مرکز تابه میریزیم بعد مواد سفید رنگ رو باز روی مرکز تابه و وسط مواد سبز رنگ میریزیم و مواد قرمز رنگ رم همینطور .

    یعنی روی مرکز تابه و وسط مواد سفید رنگ میریزیم. حالا روی درب تابه مون دمکنی میذاریم و میذاریم با شعله ی متوسط به مدت نیم ساعت کیکمون آماده بشه. شعله پخش کن هم حتما بزاری.، بعد از نیم ساعت کیک رو نگاه کنید یک خلال دندان یا سیخ چوبی رو داخل کیک فرو کنید. اگه مواد به سیخمون نچسبید آماده شده و بذارید کیک کمی سرد بشه. بعد با شکلات چیپسی یا اشکی کیکمون رو به شکل دانه های هندوانه تزیین میکنیم. فقط نذارید خیلی سرد بشه که شکلات‌ها بهش نمیچسبن

    طرز تهیه کیک هندوانه

    About The Author