دستور پخت دلمه سیب زمینی با لوبیا:
مواد لازم :
- سیب زمینی: شش عدد.
- روغن : چهار قاشق غذاخوری.
- پیاز بزرگ: یک عدد.
- سیر: دو حبه.
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری.
- زیره: یک قاشق چایخوری.
- سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری.
- کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم.
- آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری.
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری.
- آب: یک چهارم پیمانه.
- گشنیز: مقداری برای تزیین.
- نمک و فلفل: به میزان لازم.
طرز تهیه دلمه سیب زمینی با لوبیا :
سیب زمینی را بشورید و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید.
سپس آنها را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب می پذیم.
حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده میکنیم، روغن را در یک قابلمه گرم می کنیم و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت میدهیم.
سپس سیر، زرد چوببه و زیره را به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. بعد از پختن سیب زمینیها روی آن ها دو برش ضربدری میزنیم و مواد را داخل سیب زمینی ها میریزیم.