• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دلمه سیب زمینی با لوبیا : طرز تهیه دلمه سیب زمینی خوشمزه

    دلمه سیب زمینی با لوبیا

    دستور پخت دلمه سیب زمینی با لوبیا:

    مواد لازم :

    • سیب زمینی: شش عدد.
    • روغن : چهار قاشق غذاخوری.
    • پیاز بزرگ: یک عدد.
    • سیر: دو حبه.
    • زردچوبه: یک قاشق چایخوری.
    • زیره: یک قاشق چایخوری.
    • سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری.
    • کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم.
    • آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری.
    • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری.
    • آب: یک چهارم پیمانه.
    • گشنیز: مقداری برای تزیین.
    • نمک و فلفل: به میزان لازم.

    طرز تهیه دلمه سیب زمینی با لوبیا :

    سیب زمینی را بشورید و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید.

    سپس آن‌ها را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب می‌ پذیم.

    حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده می‌کنیم، روغن را در یک قابلمه گرم می کنیم و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت می‌دهیم.

    سپس سیر، زرد چوببه و زیره را به آن اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

    لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از پختن سیب زمینی‌ها روی آن‌ ها دو برش ضربدری می‌زنیم و مواد را داخل سیب زمینی‌ ها می‌ریزیم.

    دلمه سیب زمینی

    About The Author