دلمه سیب زمینی با لوبیا – طرز تهیه و دستور پخت دلمه سیب زمینی خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت دلمه سیب زمینی با لوبیا:

دلمه سیب زمینی

طرز تهیه دلمه سیب زمینی با لوبیا :

مواد لازم :

  • سیب زمینی: شش عدد.
  • روغن : چهار قاشق غذاخوری.
  • پیاز بزرگ: یک عدد.
  • سیر: دو حبه.
  • زردچوبه: یک قاشق چایخوری.
  • زیره: یک قاشق چایخوری.
  • سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری.
  • کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم.
  • آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری.
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری.
  • آب: یک چهارم پیمانه.
  • گشنیز: مقداری برای تزیین.
  • نمک و فلفل: به میزان لازم.

طرز تهیه:

سیب زمینی را شسته و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید.

سپس آن‌ها را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب می‌پذیم.

حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده می‌کنیم، روغن را در یک قابلمه گرم کرده و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت می‌دهیم.

سپس سیر، زرد چوببه و زیره را به آن اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت ۱۰دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از پختن سیب زمینی‌ها روی آن‌ها دو برش ضربدری می‌زنیم و مواد را داخل سیب زمینی‌ها می‌ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image