• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاند کیک هل با حلوای لبو : دستور پخت کیک هل خوشمزه و آسون

    پاند کیک هل

    دستور پخت پاند کیک هل با روش آسون:

    مواد لازم پاند کیک هل:

    • آرد ۲ و نیم پیمانه
    • بیکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
    • کره ی همدمای محیط ۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم)
    • شکر ۱ و ۳/۴ پیمانه
    • هل ( ۲۰ دانه، آسیاب شده )
    • تخم‌ مرغ همدمای محیط ۳ عدد
    • شیر ۳/۴ پیمانه
    • خامه ی صبحانه ۱/۲ پیمانه

    طرز تهیه پاند کیک هل با حلوای لبو:

    کره را ۲ دقیقه میزنیم، شکر را اضافه کرده و دو دقیقه ی دیگه میزنیم، تخم مرغها را با فاصله اضافه میکنیم و هرکدوم و یک دقیقه میزنیم، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم، خامه و شیر را مخلوط میکنیم، حالا به این ترتیب مواد را اضافه میکنیم، ۱/۳ آرد +نصف شیر و خامه +۱/۳ دیگه از آرد +مابقی شیر و خامه و در آخر هم مابقی آرد و هل ،با لیسک‌ مطمئن میشیم که مواد کاملا مخلوط شدن، اگر میخواین مثل من سه تا کیک یک اندازه داشته باشین ، مواد را تقسیم به ۳ کنین و در قالب ( ۱۷ سانت) بریزین، در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه.

    مواد لازم برای حلوای لبو

    • آرد ۱ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • لبوی پخته ۵۰۰ گرم
    • کره ۵۰ گرم
    • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
    • گلاب ۱/۳ پیمانه
    • آب لبو ۱/۴ پیمانه
    • هل ۱ ق چایخوری

    آرد نیازی به تفت زیاد نداره، همینقدر که بوی خامی آن برود، کافیه، حتما بعد از تفت، مجددا الک کنین، پوره ی لبو و شکر تا حدیکه باهم مخلوط شوند روی حرارت باشه، من به این حلوا زعفرون نمیزنم، نیازی نداره، 

    پاند کیک هل

    About The Author