• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سیب زمینی شکم پر : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

    سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه و رسپی سیب زمینی شکم پر مجلسی:

    مواد لازم:

    • 400 گرم فیله مرغ یا بوقلمون، مکعبی خرد شده
    • 1 کیلو گرم سیب زمینی رنده شده
    • 3 عدد تخم مرغ
    • 3 قاشق غذاخوری آرد سفید یا گندم
    • 1 قاشق چایخوری فلفل
    • 300 گرم پنیر فتا
    • 3 قاشق غذاخوری شیر
    • 1 قاشق چایخوری پودر جوز هندی
    • 100 گرم بیکن خرد شده (اختیاری)
    • 2 عدد پیاز 2 حبه سیر
    • 500 گرم اسفناج خرد شده
    • 100 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
    • نمک و ادویه دلخواه طبق ذائقه

    اموزش اشپزی و دستور پخت سیب زمینی شکم پر خوشمزه و آسان خونگی:

    ابتدا سیب زمینی های خام را رنده کنید. با 1 عدد تخم مرغ، آرد و کمی فلفل مخلوط کنید و کف و لبه ی قالب فنری بگذارید و با دست فشار دهید تا فرم قالب را بگیرد. سپس قالب برای حدود 20_30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

    در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. در یک ماهیتابه تکه های مرغ و بیکن (در صورت استفاده) را با پیاز و سیر تفت دهید تا تغییر رنگ دهند (ترجمه از آشپزی_خلاق). بعد اسفناج و ادویه ها ی دلخواه را اضافه کنید هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.

    در یک کاسه پنیر فتا، تخم مرغ باقی مانده، شیر، فلفل و جور هندی را با هم مخلوط کنید تا یک سس پنیری داشته باشید.قالب را از فر خارج کنید. ابتدا مواد میانی را بریزید بعد گوجه فرنگی خرد شده و در آخر سس پنیر را بریزید. در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر پیتزا هم بریزید و دوباره قالب را برای حدود 30_45 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا بپزد و روی روستی طلایی و برشته شود.

    از فر خارج کنید و بعد چند دقیقه استراحت برش بزنید و سرو کنید، نوش جان

    سیب زمینی شکم پر

    About The Author