دستور پخت مرغ شکم پر اسفناجی:
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
- اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت)
- قارچ ۵ عدد
- پنیر لبنه ۲ ق غ
- سیر ۲ حبه
- پنیر موزارلا ۲ ق غ
طرز تهیه مرغ شکم پر اسفناجی:
خوووب اول مرغ بشورید. بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید .بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید.
تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید. اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه. بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید. ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .
از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر