دستور پخت و طرز تهیه کوکی پرتقال:
مواد لازم:
- کره ی همدمای محیط ۷۵ گرم
- پودر شکر ( یا پودر قند) ۶۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد کیک ۱۴۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ
- پودر بادام ۲۰ گرم( قابل جایگزین با آرد )
- پرتقال ۲ عدد
طرز تهیه کوکی پرتقال :
هم میتونیم داخل همزن مواد و بزنیم و هم مثل من بدون همزن، کره را خوب میزنیم و بعد پودر شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم، مواد که کاملا مخلوط شدن، پودر بادام را اضافه میکنیم و در آخر هم آرد و بیکینگ پودر الک شده را، خمیر را به شکل یک مستطیل بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه صاف میکنیم، نه نازک باشد و نه کلفت، قبل از گذاشتن کاغذ روغنی روی خمیر، کمی روی آن آرد میپاشیم، حالا داخل سینی گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار میدیم.
اندازه ی کاتر و طوری انتخاب کنین که از برش های پرتقال کوچکتر نباشه، پرتقال را پوست گرفته و برش میزنیم، بین دو دستمال گذاشته و خشک میکنیم، روی کوکی ها قرار میدیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم.
بچه ها جونم این کوکی مزه ی تارتهای میوه ای قنادیهای قدیمی و میده