• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان باقلوا : آموزش درست کردن نان باقلوا خوشمزه

    طرز تهیه نان باقلوا

    آموزش درست کردن و طرز تهیه نان باقلوا با روش آسان:

    طرز تهیه نان باقلوا :

    مواد مورد نیاز:

    • خمیر مایه ۲ ق چایخوری
    • شکر ۱ ق چایخوری
    • آب گرم ۳ قاشق غذاخوری
    • کره ۶۰ گرم
    • شیر ۱/۳ پیمانه
    • آرد نان ۳ پیمانه
    • شکر ۱/۴ پیمانه
    • نمک ۱/۲ ق چ
    • وانیل ۱ ق چ
    • تخم مرغ ۲ عدد

    ابتدا خمیر را با آب و شکر مخلوط میکنیم و اجازه میدیم تا فعال بشه، تخم مرغها و ۱/۴ پیمانه شکر و با وانیل میزنیم. بعد شیر و کره را میزاریم روی حرارت؛ همینکه کره ذوب شد عالیه؛ اضافه میکنیم به تخم مرغها و بعد آرد و نمک و اضافه میکنیم و ۵ دقیقه ورز میدیم؛ روی خمیر را کمی چرب کرده؛ پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.

    مواد میانی نان باقلوا:

    • گردو یا بادام پودر شده ۱ پیمانه
    • شکر ۳/۴ پیمانه
    • دارچین ۲ ق غذاخوری
    • نمک ۱/۴ قاشق چ
    • کره ی نرم ۱/۲ پیمانه

    مواد لازم برای شیره:

    • شکر ۲ پیمانه
    • آب ۱ و نیم پیمانه
    • گلاب ۱/۴ پیمانه
    • هل ۵ عدد
    • زعفران دم کرده ۱ ق غذاخوری
    • این میزان شیره برای نان زیاده؛ میتونین نصفش و درست کنین

    همه ی مواد غیر از گلاب و زعفران بیست دقیقه با حرارت بالا روی گاز بجوشه؛ در آخر گلاب و زعفران و اضافه کرده و اجازه میدیم خنک بشه.
    نان را در فر ۱۷۵درجه سانتیگراد تا زمانیکه روی آن طلایی بشه قرار بدین.
    نان داخل قالب کمی خنک بشه و بعد با دقت خارج کنین؛ شیره و نان هردو باید همدمای محیط باشن

    طرز تهیه نان باقلوا

    About The Author