طرز تهیه و دستور پخت کیک خرما با روش آسون:
یک کیک فوق العاده خوش عطر و خوشمزه که شکرش خیلی کمه و شیرینی اصلیش و از خرما میگیره، در حین حال مقوی و مناسب برای روزه داران عزیز
- خرما ۱۵۰ گرم (تا ۲۰۰ گرم هم میشه بریزین)بدون هسته و پوست
- شیر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱/۲ پیمانه
- روغن ۳/۴ پیمانه
- وانیل ۱ ق چایخوری
- آرد سفید (همه منظوره یا آرد کیک) ۲ پیمانه
- پودر هل ۱ ق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری
- دارچین ۱ ق چایخوری
- پودر کاکائو ۱ ق غذاخوری
- گردو نصف پیمانه (کمتر هم میشه)
دستور پخت کیک خرما:
ابتدا روی خرماهای بدون هسته آبجوش میریزیم و بعد از یک ربع به راحتی پوست شون و جدا میکنیم و با شیر داخل غذاساز مخلوط میکنیم، بعد تخم مرغ ها و شکر و وانیل را حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سفید و سبک بشه، ترکیب خرما و شیر را اضافه کرده و بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و تا حدیکه مخلوط بشن، میزنیم، در آخر آرد و پودر کاکائو، بیکینگ پودر و دارچین و که سه بار الک کردیم، آهسته و درحالیکه درجه ی همزن روی کمترین درجه ست، اضافه میکنیم، همزن و خاموش کرده، گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم، و درفر که قبلا به دمای ۱۷۵ رسیده ست،قرار میدیم. زمان با توجه به حرارت فر هرکسی متغیر است، حدود ۴۰ دقیقه مد نظرتون باشه.
پ.ن قالب حتما چرب و آردپاشی شود.
پ.ن ۲ قالب مناسب ۱۸ سانت
مواد لازم برای سس
- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- خامه ۳/۴ پیمانه
- کره ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱ ق چایخوری
سس اختیاریه ولی قطعا خوشمزگیش و دوبرابر میکنه
همه ی مواد و بزارین روی حرارت و دائم هم بزنین، به محض اینکه جوشید کنار بگذارین تا خنک بشه.
سس بعد از آماده شدن هرچقدر بیشتر بمونه، بیشتر خودش و میگیره حتما موقع استفاده کاملا خنک باشه.