• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سس قارچ و پنیر : رسپی سس خوشمزه و سریع و آسون

    طرز تهیه سس قارچ و پنیر

    رسپی و طرز تهیه سس قارچ و پنیر:

    مواد لازم:

    • قارچ ۲۵۰ گرم
    • کره ۵۰ یا ۱۰۰ گرم
    • سیر به میزان دلخواه(من دو حبه میریزم)
    • خامه دو قاشق غذاخوری
    • شیر یک لیوان
    • پنیر گودا یا موزارلا به مقدار دلخواه
    • ادویه (نمک، فلفل، پودر آویشن، پودر پیاز)

    طرز تهیه سس قارچ و پنیر:

    همین اول کاری بگم که خیلیا به سس قارچ، مثل بشامل، آرد میزنن
    اما نزنید، وقتی ارد میریزید خیلی سریع سفت میشه و از دهن میفته بدون آردش خوشمزه تره

    خب بریم سر اصل مطلب، کره رو بزارید روی حرارت تا آب بشه
    بهش سیر رو اضافه کنید،کمی که سرخ شد ادویه رو اضافه کنید، بعد قارچ های ورقه ای رو و بعد اجازه بدین قارچاتون نرم بشن و آب بندازن و بازم صبر کنید تا آب قارچ نسبتا کشیده بشه


    چرا نسبتا؟؟ چون اگه یه کوچولو آب قارچ تو تابه بمونه طعم خوبی به سس میده
    حالا خامه رو اضافه کنید و هم بزنید، بعد شیرو اضافه کنید
    حدود پنج شیش دقیقه صبر کنید شیر جوش بیاد و قل بزنه، بعد پنیر رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا غلظت دلخواهتونو بگیرید

    این نکته هم یادتون باشه وقتی که سس رو از روی حرارت برمیدارین، خودبه خود یکم غلیظ تر و سفت تر از حالتی میشه که روی حرارته، در نهایت اگه دوست داشتین روش کمی جعفری خورد شده هم بریزید

    خب!
    سس قارچ شما آمادست
    من این سسو میریزم روی سیب زمینی سرخ کرده و حسااابی لذت میبرم
    شما میتونین با پاستا، با استیک و با مرغ حتی میل کنید
    نوش‌جان

    طرز تهیه سس قارچ و پنیر

    About The Author